Disclaimer

Ik ben Tim Meulendijk, eigenaar van One-Man Design, en ik vind het belangrijk dat je op de hoogte bent van bepaalde regels bij het gebruik van mijn website. Hieronder vind je enkele voorwaarden waarmee je instemt bij het gebruik van mijn site www.one-man.nl.

Auteursrecht

De ontwerpen, illustraties en teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om deze materialen te gebruiken, kopiëren, reproduceren, verspreiden, wijzigen of publiceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van One-Man Design.

Externe links

Deze website kan links bevatten naar externe websites van derden. One-Man Design heeft geen controle over de inhoud van deze externe websites en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid, volledigheid of betrouwbaarheid van de informatie op die websites.

Contactgegevens

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer of de inhoud van deze website kunt u contact opnemen met One-Man Design via het contactformulier of het volgende e-mailadres: info@one-man.nl